مصرف صبحانه در روز آزمون برای افزایش تمرکز دانشآموزان را بسیار ضروری دانست و افزود: وعده صبحانه باید به شکل متنوع، همراه با منابع غذایی حاوی قندهای مرکب و پروتئینها نظیر کتلت یا کوکو سیب زمینی کم چرب به همراه نان سبوسدار مصرف شود، همچنین توصیه میشود این دانشآموزان در کنار وعده صبحانه از خوردن میوههای خشک، شیر مخلوط شده از هفت غلات، فرنی ویا شیربرنج همراه با خلال بادام غفلت نکنند.
به توصیه این کارشناس سلامت، برای پیشگیری از افت قند خون پس از گذشت چند ساعت از مصرف صبحانه، داوطلبان میتوانند با به همراه داشتن چند عدد کشمش و انواع مغزها یا مقداری آب میوه طبیعی، موز و یا خرما، از کاهش ناگهانی قند خون جلوگیری کنند.
از دیگر مطالب وبسایت بازدید فرمایید :